HUSEN

Bo på en ny nivå

Vi tar vara på bergets möjligheter med smart arkitektur. Carporten är till exempel en del av markplanet och den rymliga balkongen får en luftig inramning när den kommer upp några meter från marken. Ta ut en stol och njut av solen en stund eller låt julgranen lysa från utsidan. Balkongen är lika härlig året om.

TRÄ OCH VÄXTLIGHET

Det första man ser när man närmar sig Brf Orangeriet är de ljusa träfasaderna med sina mörkare partier vid carport och nedre entré. Gavlarna mot Bergsslingan kläs in av gröna klätterväxter och i öppningen in mot gården ser man det gemensamma växthuset. Gården ligger mitt på bergskullen och blir som en egen liten del av världen.

Kom in!

Alla husen möter med en välkomnande entré från gårdssidan. Intill har man sin egen uteplats som har utgång direkt från köket – det blir enkelt att ta med kaffekoppen ut i solen. Uteplatsen är förberedd med plattor och naturligt stenmaterial, sen fyller man med växter i krukor och möbler efter eget tycke och smak.

17 RADHUS MED MYCKET GEMENSAMT

Morgonsol eller kvällssol? De 17 husen erbjuder alla möjligheter. Därför kan du lugnt låta utsikten bestämma vilket hus du väljer.
Planlösning, utförande och utrustning är lika för alla hus men placeringen i området bestämmer om det blir ett höger- eller vänstervänt hus. Genom vissa tillval sätter man sin egen prägel på bostaden.

Hitta hem

Här får du snabbt svar! Klicka på husen så får du också veta vad som är specifikt för respektive hus, du kan även ladda ner bofaktablad och göra intresseanmälan.

Orangeriet
homeFinder
Radhus
ca. m²
Mån. avgift
Pris
Status

Jutabos fördelaktiga finansieringslösning

Bokningsavgift och förskott, tillsammans 50 000 kr, är det enda som betalas inledningsvis. Kan du lösa detta utan att ta lån slipper du amortera under tiden din nya bostad byggs. Resten betalas först i nära anslutning till inflyttningen.
Läs mer i Försäljning och ekonomi. 

Hur är det att bo med bostadsrätt?

Hyresrätt och bostadsrätt – vad är det som är annorlunda?
Läs mer i Bo med bostadsrätt.