Om Jutabo

ALLA SKA BO

Vi utvecklar bostäder med inbyggd livskvalitet. Det är lika viktigt att förstagångsköparen kan få en bostad till rimlig kostnad som att de som flyttar från sin villa kan få en lägenhet där de kan trivas.
Vår filosofi bygger på fyra principer som visar vilka vi är och vad vi står för:

MILJÖ PÅ KORT OCH LÅNG SIKT

Våra hus är alltid energisnåla, byggda av kvalitetsmaterial som är hälsosamma och själva byggprocessen är skonsam för omgivningen. Resultatet blir hållbara bostäder där du kan trivas i årtionden, underhållsfritt och med låga driftkostnader. Våra hus uppfyller både dagens och framtidens önskemål när det gäller miljöomsorg och resurshantering.

SKRÄDDARSYTT FÖR DE BOENDE

Olika typer av människor har olika typer av behov. En barnfamilj behöver möjligheter till utelek, den som är ung vill bo yteffektivt och någon som har bott med tillgång till trädgård hela sitt liv vill ha en stor uteplats. Våra projekt har oftast en speciell målgrupp och vi lägger stor vikt vid anpassning och att hitta de bästa lösningarna. Det kan vara fiberbredband, el-cyklar eller en riktigt stor lekplats.

NÄRA TILL KOMMUNIKATIONER

Framtidens boende ligger där bilen inte är ett måste och valmöjligheten när det gäller resor är stor. För miljön och privatekonomins skull ska alla ha tillgång till gröna resor. Våra bostäder ligger antingen centralt i en större stad eller nära de stora kommunikationsstråken med goda möjligheter att resa kollektivt.

VACKERT BOENDE GER TRIVSEL

Det är alltid trevligt att bo vackert. Vi samarbetar med meriterade, nyskapande och skickliga arkitekter. Tillsammans utvecklar vi bostäder som smälter in i omgivningen och samtidigt sticker ut med spännande och skön design. Smakfullt både inom- och utomhus, helt enkelt. Ur dessa grunder växer våra bostäder fram. Med vår långa erfarenhet och stora kompetens ser vi till att de förverkligas genom en så smidig process som möjligt. Eftersom vi bara har ett par projekt på gång samtidigt har vart och ett alltid vårt fulla engagemang.