BRF ORANGERIET

GENERÖSA RADHUS MED BOSTADSRÄTT, FÖR ETT BEKVÄMT LIV

Alla de 17 husen präglas av den öppna planlösningen där det är lätt att umgås och ha ett trevligt vardagsliv. Tack vare skjutdörrar i glas är den rymliga balkongen som en förlängning av köket och rummet innanför. Här finns plats för både sittgrupp och grill.

Varje hus har egen carport med plats för två bilar – kan det bli mer bekvämt? Cyklar, vinterdäck, pulkor mm ryms i förrådet som också ligger i markplan.

NYBYGGE MED NATURLIG GEMENSKAP

Brf Orangeriet byggs för gemenskap. Här finns alla möjligheter att få goda grannar och nya vänner att dela sina intressen med. Det blir en trygg miljö där de som bor och lever i de 17 husen sätter sin prägel på området.
I takt med att husen säljs har köparna möjlighet att berätta lite om sig själva för sina blivande grannar. Se här vem som flyttar in!

ODLA MED GRANNARNA

Bygget sparar berget i mitten av gården och träden på berget. Det ger liv och variation och är vackert att titta på. Ett spännande ställe för barnens lek och upptäcktsfärder.
På gården finns också det gemensamma växthuset. Här kan man både odla och umgås med grannarna.
Alla hus har sin entré från gården och en uteplats med utgång direkt från köket. Som gjort för grannfika!

ARKITEKTEN

”Största utmaningen med Orangeriet var tomten. Ytan är begränsad och ingreppen i den kuperade miljön ska vara så små som möjligt. Men jag är nöjd med resultatet! Både placeringen i landskapet och det inre rummet blir mycket bra.”

Mikael Sonnsjö är en välkänd och välmeriterad arkitektprofil. Han har bl a medverkat två gånger till det prestigefyllda Kasper Sahlin-priset.

Gör intresseanmälan

Är du intresserad av ett av radhusen i Brf Orangeriet kan du ta kontakt med mäklaren direkt eller göra en intresseanmälan så blir du kontaktad och får all information som går ut.
Intresseanmälan gör du här