OMRÅDET

ALLT NÄRA

I Norra Hallsås finns allt för dig som gillar ett aktivt liv. Promenader, löpning och cykling börjar precis utanför dörren. Butiker och service, äventyrsbad och restauranger i Lerum ligger inom några minuters väg med buss eller cykel och längtar man till Göteborgs utbud är man där på 20 min med pendeltåget.

NORRA HALLSÅS

Här finns allt för den som vill bo skönt naturligt utan att göra avkall på service och närhet till kommunikationer. Här följer du årstiderna på nära håll och vaknar till naturens ljud.
Norra Hallsås utvecklas fortlöpande med nya bostäder som både smälter in i naturen och sticker ut med sin arkitektur. Se kommande projekt här

LERUM

I Lerum finns flera förskolor, vårdcentral, grundskolor och gymnasium.
Det finns bio, caféer och ett rikt föreningsliv. Sommartid är stranden vid sjön Aspen mycket populär och det är nära till vidsträckta skogar och levande landsbygd var än du bor.
Lerums kommun har en vision att bli Sveriges ledande miljökommun senast 2025. Kommunen ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. Läs mer om Lerum här

BESÖK NORRA HALLSÅS

Ta gärna en tur till området för Brf Orangeriet och upplev naturen och miljön på plats. Aktuella turer med kollektivtrafiken hittar du på vasttrafik.se, ange Bergsslingan, Lerum som slutdestination. Kör du bil eller cyklar har du nytta av kartan här intill.